Valami másra vágysz a szexben? Nem, a BDSM nem beteges, ha neked is jó

Alapvetés, hogy a szexben mindent szabad, ami jó nekünk - ez alól nem képez kivételt a BDSM sem.

Mit is jelent?

A BDSM egy angol szavak - Bondage & discipline (B&D), Domination & submission (D&S), Sadism and masochism (S&M) - rövidítéseiből képzett gyűjtőszó - magyar jelentése szerint „kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus”.

A BDSM egy sokak számára izgalmas, rejtélyes világ, amely valódi, bűnösnek tekinthető ösztöneink megélésének ígéretét hordozza magában - itt be lehet dobni mindent, ami eltér a konvencionálistól, legyen szó lakkcuccokról, bilincsekról és mindenféle bizarr kiegészítőkrőll.

Bár elsőre vékonynak tűnhet a határ a bántalmazó és a BDSM kapcsolat között, a kettő között valójában óriási különbség van. Bár a BDSM esetében is megvan a fájdalom és a kiszolgáltatottság lehetősége, az erőszakos, bántalmazó együttléttől az különbözteti meg, hogy mindkét félnek akarnia kell – a BDSM addig működhet, amíg mindkét fél számára élvezetet jelent.

Cikkünk folytatódik, lapozz.

Fotó: pinterest

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.