Mindenki másképp csinálja - Ez a top 5 fétis a férfiak körében

Vannak a szexmániások, az egy héten egyszer szexelők, vannak a szerelmesek és akadnak olyanok, akik egy csinos lábfej vagy egy szeretkező pár látványától élveznek el. Ezek a fétisek. Cikkünkből megtudhatod, hogy melyek a leggyakoribbak a férfiak körében!

1. Lábfétis

Igen, van akinek minden vágya az, hogy csinos női lábujjakat nyalogasson. A lábfetisiszták a női láb bármely részének látványától képesek felizgulni, sőt, csak úgy képesek elélvezni ha látják, érinthetik vagy akár ízlelhetik a bálványozott testrészt.

2. Latexfétis

Nem nehéz kitalálni, hogy a latex a mindenük. Egyeseknek elég csak megérezni a latex illatát, hogy felfokozott szexuális állapotba kerüljenek. A latex tábor tagjai imádják, ha a nő latexet, bőrt, vinilt, esetleg gumiruhát vagy bármilyen más fényes, tapadós anyagot visel az ágyban.

3. BDSM

Sokan csak "szadomazoként" emlegetik ezt a fétist, de a BDSM mozaikszó, ami angolul a bondage, domination, sadism és masochism kifejezésekből áll össze - magyarra lefordítva rabszolgaság, uralom, szadizmus, mazochizmus - , többről szól, mint A szürke 50 árnyalatában felvázolt "izgató jelenetek". A BDSM nem tartozik az egészségesnek mondható szexuális szokások közé és fontos leszögezni, hogy az alárendelt fél is élvezze azt, amit a domináns fél csinál. Erről szól ez a "móka".

Fotó: bestmensskincare.wordpress.com

Oldalak

Utazás
Úgy tűnik, havazni fog Mikulás napján, ám korántsem biztos, hogy ettől mindenki el lesz ragadtatva.
Home&Design
A szakemberek nem javasolják, hogy télen a lakásban teregess, ez ugyanis nemcsak penészesedéshez, de nem várt egészségügyi problémákhoz is vezethet.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi ex-hercegnét. A végeredmény megosztó lett.