Hirdetés

Inkább a terhesség, mint az óvszer? – A fiatal lányok leszavazták a gumit

Egy kutatás szerint a fiatal nők döntő többsége nem használ óvszert, de mással sem helyettesíti azt a szexuális együttlétek során mindenféle mondvacsinált okokra hivatkozva. Ezért most úgy döntöttünk, ideje leszámolni a gumit övező mítoszokkal és megmutatjuk, minden "problémára" létezik megoldás!

A fiatal nők nem használnak óvszert, de mást sem

Az óvszer az egyetlen olyan fogamzásgátló eszköz, amely megóv a nem kívánt terhességtől és a szexuális úton terjedő fertőzésektől, ezért elkeserítő, amire egy nemrégiben végzett kutatás jutott ezzel kapcsolatban. A felmérésből ugyanis kiderült, hogy a fiatal (18-24 év közötti) nők döntő többsége ódzkodik ettől a védekezési formától, ám mással sem helyettesíti. Ezt többnyire kimondottan gyenge indokokkal igyekeztek megmagyarázni, amelyeken könnyen lehet segíteni. Mutatjuk hogyan!

1. Tévhit: A szex jobb érzés nélküle

Ha te is azok közé tartozol, akik annyival intézik el a dolgot, hogy a szex jobb érzés a gumióvszer nélkül, akkor tévedsz. Azzal együtt is lehet elképesztően jó az együttlét, csak tudni kell a módját. Nem árt például, ha kipróbálod a síkosítót, amiről más tanulmányok amúgy is azt állítják, hogy használatával a női élvezetek szinte a kibírhatatlanig fokozhatóak. Próbálj ki a klasszikus kondom mellé valamilyen illatosított, ízesített vagy hőre aktiválódó síkosítót és hagyd, hogy a partnered a mennyekbe repítsen!

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: popsugar.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!