Téged is izgalomba hoz a csupasz lábfej látványa? Ez lehet a lábfétis titka

Mindannyian különbözőek vagyunk, eltérő szexuális szokásokkal, vágyakkal, olykor különös fétisekkel. A lábfétisre sokan furcsán tekintünk, pedig lábfej egy sokak számára izgató testrész.

Kinek a pap, kinek a papné

Mindenkinek megvannak a maga furcsa igényei, ami a szexuális szokásokat illeti. Van, aki az extrém helyszínektől jön izgalomba, mások az édes hármasra buknak, de olyanok is vannak, akik partnerük egy bizonyos testrészétől jönnek izgalomba.

A lábfétis elnevezés valójában nem fétist takar, inkább erős szexuális vonzalmat a csupasz lábfej iránt

Bár a lábfétis elég megosztó műfaj – egyesek megőrülnek egy szép lábfejért, másokat egy csupasz lábbal ki lehet űzni a világból -, a lábfej iránti szexuális vonzalom viszonylag gyakori. Fontos tisztázni, hogy a szó tudományos értelmében véve nem valódi fétisről van szó - orvosi értelemben vett fétisről akkor beszélhetünk, ha valaki nem képes egy adott dolog nélkül szexuális izgalomba jönni.

Cikkünk folytatódik, lapozz.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.