Bed&Love

Íme, a legtipikusabb szerelmespárok listája - Ti is közéjük tartoztok?

Ahogy az emberek, úgy a szerelmespárok is különböznek egymástól. Vannak, akik az utcán is nyalják-falják egymást, míg mások a kezüket sem fogják meg a "nyilvánosság" előtt. Nézd meg, ti melyik csoportba tartoztok!

A vagyonos pár

A gazdag férfi és a gazdag nő, jól fizető munkával, gyönyörű lakással, szuper autóval és márkás ruhákkal – ismerős? Ők azok, akiknek mindig van idejük mindenre, ráadásul - látszólag - soha nem hibáznak. Ha mindezek mellé még kedvesek is, akkor el lehet merengeni rajta, nem csupán álca-e a tökéletesség.

Az őrülten szerelmesek

Nem tartoznak a szégyenlős emberek közé: ha éppen az utcán támad kedvük egy heves csókcsatához, akkor szemérmetlenül birtokba veszik egymás száját és nyelvét. Mindig, minden körülmények között fogják egymás kezét, állandóan a másikról beszélnek, és még társaságban sem képesek egy kis távolságot tartani. Ha lehet, ne velük csinálj közös programot!

Akik folyton szakítanak

Senki sem tudja, miért vannak még mindig együtt, hiszen a legkisebb dolgon is úgy össze tudnak veszni, hogy végül szakítanak. Hol kibékülnek, hol külön vannak – szinte követni sem lehet az észjárásukat. Mivel nincs részük túl sok boldog pillanatban, csak szomorú, reményvesztett arckifejezéssel láthatod őket.

Fotó: jenniferdives.com

Oldalak

Bed&Love
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.