Így találj társat 40 vagy akár 50 felett is - Tanácsok újrakezdőknek

A negyedik, esetleg az ötödik x-en túl az ember már nem talál olyan könnyen párt magának, mint fiatalabb korában. Az olyan újra meg újra felvetődő kérdésekre, mint a hol, mikor és kivel ismerkedjek, a legjobb válasz az internetes társkereső. Elmondjuk, miért!

1. Praktikus

Az idősebb korosztály tagjai már nem tudnak annyi „ismerkedős” helyszín közül választani, mint a huszonévesek, így automatikusan csökken az esélyük arra, hogy párt találjanak. Egy internetes randioldalon azonban legalább annyi ember közül választhatsz, mint a legmenőbb szórakozóhelyeken, ráadásul egy rendkívül kényelmes ismerkedési formáról van szó: ki sem kell mozdulnod a lakásból, és akár mackónadrágban is szemezgethetsz a kínálatból.

2. Népszerű

Sok 40-es, 50-es nő és férfi azért nem regisztrál egyetlen internetes társkeresőkre sem, mert szégyelli, hogy a világháló segítségét kell igénybe vennie a randizáshoz, vagy egyszerűen csak azt hiszi, csupa fiatallal van tele egy-egy ilyen oldal. Pedig a 40 feletti társkeresők a leggyorsabban növekvő csoportot alkotják az online randioldalakon! Egészen biztos, hogy rengeteg korodbeli, hasonló tapasztalatokkal rendelkező illetővel fogsz „találkozni”.

3. Célorientált

40 vagy 50 fölött már elértél abba az életszakaszba, amikor határozott felfogással, véleménnyel rendelkezel a világról, tudod, mit szeretnél, és tisztában vagy azzal, merre tartasz. A "való világban" sajnos nehéz olyan partnert találni, aki hozzád hasonló helyzetben van, az internetes társkeresésnek azonban megvan az az előnye, hogy megválogathatod, milyen paraméterekkel rendelkező kedvest keresel.

Fotó: imgkid.com

Oldalak

  • 1
  • 2