Így szerezheted meg a kiszemelted!

Úgy érzed, szemet vetett rád? Úgy érzed, összejönnél vele? Mit tegyél, hogy ne rontsd el? Cikkünkből megtudhatod!

Régóta egyértelmű jeleket küld feléd, érezteti, mennyire vonzódik hozzád, te pedig tanácstalanul hallgatod barátnőid véleményét, mégis hogyan viselkedj vele szemben. Azt gondolod, a kezdeményezés az ő dolga, ugyanakkor azt sem akarod megvárni, amíg a jégkirálynő túlzásba vitt játéka miatt csalódottan hátat fordít neked, és újat szemel ki magának. Összegyűjtöttünk neked néhány hibát, amelyet semmiképpen se kövess el, ha nem akarod elrontani a bimbózó románcot.

 

Ha semmibe veszed
A legkitartóbb férfiak is előbb-utóbb feladják, ha nem kapnak olykor egyértelmű visszajelzéseket kiszemeltjüktől. Ha vonzónak találod, éreztesd vele, add tudtára bátran, hogy neked is tetszik! Bár a férfiak szeretnek hódítani, a távolságtartó és hűvös viselkedés hosszú távon nem legjobb stratégia. Ha el is bizonytalanodna, mindig adj valamilyen visszajelzést, ha szeretnéd te is, hogy folytassa az udvarlást.

 

Ha igen is és nem is
Döntsd el, mit szeretnél tőle, és viselkedj felé aszerint! Neked sem és a pasinak sem tesz jót, ha csiki-csuki játékot űzöl vele, így akár mindkettőtök megsérülhet ebben a viszonyban. Persze ez nem azt jelenti, hogy rögtön add oda magad neki, de nem érdemli meg senki sem, hogy amint magadhoz édesgeted, rögtön el is taszítsd. Ha tényleg kell, éreztesd vele bátran - természetesen módjával.

 

Ha rárontod az ajtót
Akármennyire tetszik az illető, próbáld meg visszafogni magad, és ne rögtön a második randin kezdj el gyerekeket és közös életet tervezni vele! Jóval kevesebbel is elijeszthetsz valakit, "fajtája" válogatja, mivel és mennyivel. Figyelj oda az apróbb jelekre, mondatokra, hogy meddig szabad menned! Ha úgy látod, letámadva érzi magát, lassíts a tempón kicsit.

 

Ha megijedsz
Ugye ismerősen hangzik, hogy ne első látásra ítélj? Így van ez férfifronton is. Könnyen lehet, hogy teljesen más az illető valójában, mint te azt először gondoltad róla. Aztán persze jön a megbánás, a kesergés, hogy mit is szalasztottál el. Ismerd meg, légy nyitott, tudd meg, mi rejtőzik benne és adj neki egy esélyt, hogy bizonyíthasson! Lehet, hogy megéri. Ha pedig úgy látod, mégsem ő lesz az, még nyugodtan visszaléphetsz.

 

Oldalak

Címkék:

Szólj hozzá Te is!