Így ne keress párt a neten! Az online társkeresés 5 buktatója

Manapság az online társkeresés a leghatékonyabb ismerkedési forma. Napról-napra több ezer szingli nő és férfi regisztrál fel az online ismerkedős oldalakra, társ és szerelem reményében. Ha te is ebben a cipőben jársz, akkor a legjobb úton haladsz a boldogság felé! Azonban ne kövesd el a kezdők hibáit! A Femcafe összegyűjtötte az online randizás buktatóit.

1. Kamu képek feltöltése

Elhisszük, hogy valaha te is voltál 55 kilós, és csillogó tekintetű. A nyolcvanas évekre emlékeztető fotóstúdió, és a kissé régimódi ruházat a képen viszont arra enged következtetni, hogy legalább húsz éve készült az a fénykép, amivel 2014-ben próbálkozol. Biztosan jó ötlet ez? Gondolj bele, te sem örülsz annak, ha az első találkozás alkalmával egy teljesen más személlyel hoz össze a sors, mint akit a csalóka profilképe alapján vártál!

2. Túl direkt szex

Fontos, hogy tudd, miért regisztráltál. Ha te is csupán szexpartnert keresel, akkor semmi baj az erős szexuális célzásokkal. Ám ha a lelki társadra vársz, akkor ideje kapcsolnod, ha a kiszemelt már a második levélben arra utal, hogy szívesen ágyba vinne.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!