A szex kortalan! Így lesz egy ötvenes nő is igazán nedves odalenn

Nem csak a vágyon múlik! Ezt kell tudnia minden hüvelyszárazsággal küzdő nőnek.

Amiről nem beszélünk, pedig kellene

Az idő telik, akár akarjuk, akár nem. És ez bizony a szervezetünkre is hatással van: a női testben rengeteg változás következik be a korral, ezek közül az egyik legfontosabb, hogy csökken az ösztrogén szintje, aminek hatására megjelennek azok a fránya ráncok, illetve a nemi szervek is öregedésnek indulnak. Ennek a folyamatnak a kellemetlen kísérője lehet a hüvelyszárazság, ami a Webbeteg alapján minden harmadik nőt érintő probléma élete során. Ez természetesen a szexuális életre is hatással van: számos nő állítja, hogy erős a nemi vágya, a hüvelyszárazság azonban meggátolja a kielégülésben. Az a jó hírünk van, hogy ma már számos praktika létezik ennek a kellemetlen panasznak a kezelésére.

Talán nem is gondolnád, de a hüvelyszárazság legjobb és legtermészetesebb ellenszere a rendszeres nemi élet, mivel a szex segíti a vagina sejtjeinek megújulását. Ezen kívül a megfelelő hidratáltság is nagyon fontos: ha több vizet iszol, nem csak a hajad és a bőröd lesz szebb, de még a hüvelyszárazságnak is búcsút inthetsz!
Kattints a további képekért!

Miért tartották veszélyes és bűnös dolognak az örömszerzés ezen formáját?

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!