Humoros és szőrös? Íme, a tökéletes férfi 5 ismérve

A párkeresésnél fontos, hogy a másik rendelkezzen az elvárt külső és belső tulajdonságokkal is egyaránt. Mindenkinek más az ideálja, azonban vannak olyan vonások, melyek a legtöbbször megegyeznek. Azt már kifejtettük, hogy milyen is az ideális nő a férfiak szerint, most pedig annak jártunk utána, hogy mi, nők milyen pasit szeretnénk.

Határozott és férfias

Az igazi férfi határozott. Tudja, mit akar és azt is tudja, hogy hogyan szerezze meg azt. Nem problémázik azon, hogy hova vigye a kiszemelt nőt randira, esetleg mit mondjon neki. Mindig megtalálja a megfelelő helyet, nem bizonytalankodik, de mindemellett figyeli azt is, hogy kedvese mit szeretne.

Ezeken kívül pedig legyen férfias, és értsen a „férfias feladatokhoz” is. Tudjon kereket cserélni az autón, ha kell, és tudja megjavítani a lefolyót, ha eldugul. Persze, nem kell műszaki zseninek lennie, de szeretjük, ha egy pasi tud egy kicsit szerelni és javítgatni.

Külső tulajdonságok

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Az első dolog, ami megfog minket egy pasiban, az a külseje. A testtartása, a járása, a testalkata, és persze az arca. A nők 53%-a szerint a legfontosabb, hogy helyes arca legyen a pasinak, és legtöbbjük ez alapján is választ. A magasság is lényeges, hiszen kiderült, hogy leginkább a 180 cm körüli férfiakat szeretjük. Ha ez nincs is teljesen így, az általában elvárás, hogy a pasi legyen magasabb nálunk. Mindezeken kívül legyen ápolt, figyeljen oda a külsejére és az öltözködésére is.

Humoros

A nők szerint szintén nagyon fontos, hogy egy pasi humoros legyen. Ez nem azt jelenti, hogy jó vicceket meséljen, hanem azt, hogy például a kínos helyzeteket – akár szex közben is – humorral oldja fel, és mindig fel tudjon minket vidítani, ha rossz kedvünk van. Ne vigye azonban túlzásba a viccelődést akkor, ha komoly dologról van szó. Tudja, hogy mikor van helye a humornak, és mikor nincs.

Oldalak

  • 1
  • 2