Bed&Love

Hiába izgató, súlyos következménye lehet, ha itt szexelsz

Lassan tényleg itt a nyár, egyre több pár fejében fordul meg a gondolat, hogy a strandon, vagy konkrétan a vízben essenek egymásnak. Elmondjuk, hogy ez miért rettenetesen rossz ötlet.

"Ringat a víz"

Szex a medencében, jacuzziban, tengerben - sokaknak szerepel a bakancslistáján, már csak azért is, mert a romantikus filmekben szinte kihagyhatatlan, ahogy főhős és szerelme romantikusan egymáséi lesznek a vízben. Nos, megértjük, ha te is arra vágysz, hogy végre valakivel összebújj a habok között, ám mielőtt életed legjobb együttlétét várod ettől, előtte azért jó, ha tudod, a szakemberek egyáltalán nem ajánlják, sőt, öt komoly érvük is van ellene. Részletek a galériában!

Nem steril Nyilván tudjuk, hogy a víz nem tiszta, de még ennél is rosszabb a helyzet, a vízrészecskékben olyan baktériumok úszkálnak, mint az E.coli vagy a szalmonella. Ezek ugyanúgy megtalálhatók a nagyobb tavakban, mint a jacuzziban vagy a medencénkben.
Kattints a további képekért!

Szexelni a zuhany alatt? Ugyan rejt magában veszélyeket, megfelelő felkészüléssel életre szóló élményben lehet részetek. Mutatunk pár trükköt és pózt, amivel kiküszöbölhetitek az akadályokat, így nem lesz más dolgotok, mint élvezni a különleges együttlétet.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Bed&Love
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.