Használtruha eladóból a szexshopok üdvöskéje - Budapesti arcok

Andi fiatal, visszafogott és mosolygós – a vásárlók is imádják, hiszen mindenkivel nagyon segítőkész és udvarias. Na meg persze rendkívül diszkrét – ami az üzlet profilját tekintve nem elhanyagolható tény, hiszen egy szexshopról beszélünk. Budapesti arcok című riportsorozatunkban ezúttal ő mesélt nekünk élményeiről.

Tudom, hogy sokan megkérdezik, de mégis, hogyan lettél eladó itt? Nem egy megszokott állás, az biztos.

Ebben igazad van, kicsit sem megszokott. A történet nem túl izgalmas: a főnököm eleinte egy használtruha butikot működtetett, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve profilt váltott. Akkoriban már pár éve együtt dolgoztunk és a két lehetőség közül – keresek másik munkát vagy kipróbálom ezt – az utóbbi mellett döntöttem. Szóval ennyire egyszerű: sehol egy szívfacsaró családi történet vagy szegény elhagyatott lány, csupán nem akartam munkakereséssel bajlódni és megszokni egy új felettest.

Tekintve a bolt árukészletét – nem jössz zavarba, ha egy-egy segédeszköz működését kell ecsetelned vagy egy pornófilmből keresnek egy adott példányt?

"Hát, eleinte nagyon vészes volt az egész, mindig elpirultam és alig tudtam megszólalni. Aztán egy alkalommal leültem beszélgetni egy hozzád hasonló, nagyszájú és magabiztos lánnyal, aki elmondta, hogy puszta kíváncsiságból jött be az üzletbe, de ahogy meglátta a rengeteg magazint, vibrátorokat, szex hintákat és más segédeszközöket, majdnem elájult zavarában. Már attól égett a füle és lesütötte a szemét, hogy csak ott állt az újságok előtt, nem hogy még kérdezgessen is! Ekkor megértettem, hogy az emberek nagy részének hatalmas adag bátorságra van szüksége, hogy egyáltalán bejöjjön egy szexshopba és legalább annyira zavarban vannak, mint én a pult másik oldalán. A legkevesebb, amit megtehetek, hogy kedvességgel és diszkrécióval próbálom oldani a feszültséget – ha nem kérdeznek, én sem beszélek.

Legviccesebb élményed?

Volt egy srác, aki a "Kamionosok és Utcalányok" bulira készült. Bejött az üzletbe és mondta, hogy neki bizony muszáj valami nagyon utcalányos ruhát magára kapnia, mert elvesztett egy fogadást. Adtam neki néhány szettet, hogy válogasson kedvére, de nem sikerült döntenie. Felajánlottam, hogy mutassa meg a ruhákat és segítek neki dönteni. Már kb. a harmadik szettben lejtett az üzletben, mikor belépett egy idősebb hölgy. A srác elvörösödött és visszasietett a próbafülkébe, a nő pedig égő vörös arccal elnézést kért, amiért rossz helyre nyitott be, majd távozott. Később kiderült, hogy a srác egyik fősulis tanára volt, aki nyilván nem rossz helyre jött.

Mit üzensz azoknak, akik még nem jártak ilyen helyen?

Tudod, ez a munkahely nagyon sokat segített abban, hogy ne legyek olyan gátlásos, mint régen. Felnőttek vagyunk, természetes, hogy mindenkinek van nemi élete és szexuális ábrándjai. Nincs azzal semmi baj, ha elkezdjük megismerni ezeket a vágyakat és kicsit engedünk a gyeplőn – egyébként remekül fellendítheti a kapcsolatot is egy közös shoppingolás – a baj ott kezdődik, ha elnyomjuk őket magunkban.

Ide kattintva további érdekes interjúkat olvashatsz a legkülönfélébb állású budapesti arcokról.

Fotó: meinamsterdam.nl

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.