Forró együttlét – Rosszul sült el a szaunázós szex

Folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, amelyekkel feldobhatnánk kissé ellaposodott (vagy annak hitt) szexuális életünket. Érdemes azonban megfontoltnak lenni, mert egy-egy izgalmasnak tűnő újítás (vagy helyszín) akár rosszul is elsülhet.

A hétköznapok fogságában

Történetünk hősei a rohanó hétköznapok áldozataivá váltak. A munka megszállottjaiként mindketten rengeteget dolgoztak, gyakran a hétvégék is munkával teltek.

A közösen eltöltött minőségi idő mennyisége folyamatosan csökkent és ez szexuális életükön is egyre érezhetőbb volt. A kezdeti vad, szenvedélyes éjszakákat felváltotta az otthonülés, a lepukkant pizsama és az elalvás a TV előtt.

Mindketten érezték, hogy ha nem akarják egymást elveszíteni, el kell kezdeniük dolgozni a kapcsolatukon és a tettek mezejére lépni.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
A tócsni bármikor jó választás: noha egy roppant egyszerű ételről van szó, néhány finom mártogatóssal igazán remek gasztronómiai élményt tud nyújtani – az elkészítési folyamat során azonban nem árt...
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!