Bed&Love

Szabadítsd fel magad 2017-ben! Így élhetsz olyan életet, amilyenre mindig is vágytál

Párkapcsolati szakértőnk, Orbán Nóra ezúttal nem csupán a szerelemmel kapcsolatban ad tanácsokat és motivációt, legfrissebb írásában a boldog és teljes élet titkát osztja meg. Olvasd el, hogyan érdemes nekivágni 2017-nek!

Fogadalmak helyett - Merj úgy élni, ahogyan élni akarsz!

Mi lenne, ha úgy rendeznéd be az életedet, hogy egyszerűen csak jól érezd magad benne? Milyen lenne, ha azt csinálnád, amit szeretnél, mert biztosan abban vagy a legjobb, ha azzal élnél, akivel akarsz, mert az a kapcsolat működik a legjobban, amelyikben, a helyünkön vagyunk, ha úgy élnél, a társad mellett, ahogy szeretnél, mert ez megy nektek a legjobban?

"Ezt nem lehet, mert örülhetek, ha van állásom és van mellettem valaki. Az élet nem habos torta!"

Ja, ha a félelmeid irányítják az életed, ne csodálkozz, ha éppen csak elviselni van erőd. Felmentésnek nem rosszak ezek a mondatok, de egyszer csak vége lesz és nem érted, miért élted más életét, miért adtad fel azt a lehetőséget, amit úgy hívnak: ÉLET.

Nem szépítem, embernek lenni óriási feladat (attól vagyunk annyira csodálatosak, hogy vállaljuk ezt a feladatot), de éppen ezért kell gyűjteni az erőnket és társakat találnunk magunk mellé.

Ha szólnék neked ma, hogy biztos forrásból tudom, hogy már csak egy hét van a világból és mennünk kell utána, így élnél, ahogy most? Ha a nem a válaszod, akkor miért teszed? Látod, az idő múlik, a múlt év is gyorsan elszaladt.

Lapozz, Orbán Nóra írása a következő oldalon folytatódik!

Fotó: magic4walls.com

Oldalak

Bed&Love
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...