Bed&Love

Pornófilmekből tanulja meg a szexet a legtöbb fiatal felnőtt

Nem épp szívderítő eredménnyel zárult a Bostoni Orvosi Egyetem kutatása.

A pornó bűvöletében

A Bostoni Orvosi Egyetem tudósai arra voltak kíváncsiak, milyen minták alapján sajátítják el a szexualitás alapjai a 18-24 év közötti fiatal felnőttek. Vizsgálatuk nyugtalanító eredményt hozott, azt találták ugyanis, hogy tekintélyes hányaduk a pornófilmeket tartja mérvadónak e tekintetben - adta hírül az Eurekalert. Az Archives of Sexual Behavior című folyóiratban publikált tanulmányban megemlítik, hogy a reprezentatív felmérés során megkérdezett fiatalok egynegyede vallotta: a pornófilmekben kutat ötletadó szikrák után, mielőtt ágyba bújna partnerével.

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Elsőre nehéz elképzelni Katalinról, hogy Vilmoson kívül más férfi is fel tudja kelteni az érdeklődését, pedig így igaz: a walesi hercegné fejét titkon egy sármos milliárdos csavarta el.
Utazás
Ha azt hitted, december második felében is fogvacogtató hideg és hamisítatlan téli időjárás honol majd Magyarországon, akkor bizony előre ittál a medve bőrére.
Sztárok
A színész-producer az esélytelenek nyugalmával készült a mérkőzésre. Brasch nem is teketóriázott sokat: egy ponton kőkemény támadást indított riválisa ellen, akinek esélye sem volt védekezni.