Bed&Love

Tényleg ciki? 10 kínos női szokás, ami megelőzi a szeretkezést

Sosem vallanánk be, de a többségét minden nő "elköveti" szex előtt.

Alvázmosás

Mi, nők alapvetően is nagyon ügyelünk arra, hogy ápoltak és tiszták legyünk. Amikor pedig úgy sejtjük, hamarosan ágytornára kerül sor, még alaposabb munkát végzünk, különösen ott lent.

Fehérnemű főpróba

Abban az esetben, ha 100 százalékig biztosak vagyunk benne, hogy szexelni fogunk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy ruha nélkül is elkápráztassuk partnerünket. Ehhez általában csipkés fehérneműt, esetleg fűzőt, bodyt készítünk be, de előkerülhetnek a dögös combcsizmák is. Az összhatást természetesen a tükör előtt elemezzük. A férfi csak akkor láthatja, ha a szexi szett átment minden saját szűrőnkön.

Fotók: pinterest.com, motionelements.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Fashion&Beauty
A kipirult bőr számos dologra vezethető vissza, legyen szó a túlzottan meleg időről, egy intenzív edzésről, vagy éppen egyszerű izgatottságról.
Utazás
1977. szeptember 21-én Bukaresttől 55 kilométerre zuhant le egy Tu-134-es Malév-repülőgép. A tragédiában összesen 32 ember veszett oda - a teljes személyzet is -, a katasztrófát egy ideig mégis...
Sztárok
A walesi hercegnét lassan többen szeretik, mint a brit királyi család összes többi tagja együttvéve, ez a nem épp elhanyagolható körülmény pedig egyre több fejfájást okoz az uralkodói párnak. Most...