Ezt árulja el a párkapcsolatotokról az alváspózotok

Kis kifli-nagy kifli, egymástól távol vagy csak éppen összeérve. Mindegyik pár másként alussza át az éjszakát. Gondoltad volna, hogy ezeknek a pózoknak jelentésük van? Cikkünkben összegyűjtöttük a leggyakoribb pózokat, és jelentésüket. Olvass tovább!

Egymásnak háttal, érintkezés nélkül

Az, hogy nem úgy alszotok át 8 órát, hogy el sem engeditek egymást, nem feltétlenül jelent rosszat. Azok a párok, akik egymással háttal alszanak, úgy nem ér össze semmilyen testrészük, szoros kapcsolatban vannak a másikkal, de eléggé függetlennek tartják magukat ahhoz, hogy egymástól távol aludjanak. Ismerik és tisztelik a másik alvási szokásait.

Egymásnak háttal, érintkezve

Ez a póz a friss párkapcsolatokban a legjellemzőbb. Ilyenkor a partnerek nyugodtnak érzik magukat a másik társasságában. Tudósok szerint, ez a póz intimitást és nyugalmat sugároz.

Kis kifli-nagy kifli

Talán ebben a pózban szeret a legtöbb nő aludni. A férfi ilyenkor szorosan átölel hátulról, ezzel kifejezve, hogy védelmezi a nőt. Persze, ez a férfiaknak nem jelent akkora élvezetet. A kezdeti romantikus hangulat után az arcukat ellepi a hajzuhatag, és a karuk is lassan elzsibbad.

Fotó: huffingtonpost.co.uk

Oldalak

  • 1
  • 2