9 kegyetlenül őszinte ok, amiért a nők imádnak pornót nézni

A felnőtt filmek a női nemre is nagy hatással vannak, de nem ugyanazért nézzük őket, mint a férfiak. Tudd meg, melyek a leggyakoribb okok!

1. Mi, nők is beindulunk tőle

Bár sokan közülünk tagadják, de az igazság az, hogy a többségünk viszonylag rendszeresen les bele egy-egy pornófilmbe. Ennek egyik legfontosabb oka, hogy a férfiakhoz hasonlóan a nőket is beindítja, amit ilyenkor a képernyőn látnak. Persze léteznek ízlésbeli különbségek, a hölgyek és urak nem feltétlenül kattintanak az interneten ugyanarra a videóra.

2. Jobban megismerhetjük a testünket

Nem csupán a lelkünk bonyolult, a testünk is az. Emiatt sokan nem tudják, milyen csodákat rejtegethet még szexuális értelemben. Ezekből a filmekből azonban megtudhatjuk, mikre lehetünk képesek az ágyban, mitől lesz még élvezetesebb a szex.

3. Segít levezetni a stresszt

Tagadhatatlan, hogy a szex oldja a feszültséget, de előfordulhat, hogy egy rémes nap után csak az üres lakás vár bennünket otthon. Így összebújás helyett csak a laptopunk segítségére számíthatunk. Nincs azzal semmi baj, ha olykor magunknak okozunk örömet.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: pinterest.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!