Erre figyelj oda, ha online randizásba vágsz! 1. rész

Online randizni már nem ciki. Egyre több jó oldal van, mint például a femrandi.hu, ahol lehet ismerkedni. Az egyik ismerősöm is az interneten talált szerelmet, azóta feleség és kétgyermekes családanya. Neki szerencséje volt, de mi kell ahhoz, hogy mi se fürödjünk be az online ismerkedéssel?

A profilképek csapdájában

Online is épp úgy választunk beszélgetőpartnert, mint szórakozóhelyen: külső alapján. Lehetünk álszerények, hogy a belső érték az, ami számít, de ha nem lépünk interakcióba az illetővel, soha nem ismerjük meg a jó tulajdonságait, ehhez pedig egy nagyon tuti profilkép kell. A csajok általában szexi mini ruhában, mély dekoltázzsal, belőtt hajjal és full sminkben pózolnak egy képen – ki jobban, ki kevésbé. De tévedünk, ha azt hisszük, hogy csak a csajok ilyen hiúak! A 2 hónapos online randi tesztemből kiderült, hogy a férfiak sokkal jobban szeretnek a tükörben pózolni, mint mi. Azonban a profilképek nagyon sok esetben nem tükrözik a valóságot. Nézzük, mik a legnagyobb buktatók!

Soha ne bízz a napszemüveges profilképben!

A napszemüveg egy praktikus nyári viselet, ami nagyon szexi, de ugyanakkor ápol és eltakar. Ha egy olyan pasira írsz rá, akinek a profilképe egy napszemüveges kép, vállalod azt a kockázatot, hogy a szemüveg mögött nem azt a pasit kapod majd, akire számítasz. Több ilyen profilú sráccal is beszéltem a teszt alatt, és amikor küldtek nekem egy normális képet magukról, kapaszkodnom kellett, hogy ne vágjam hanyatt magam a székemben ülve! Olyan volt, mintha Leonardo DiCaprio levette volna a szemüvegét, és mögötte Csubakka rejtőzik.

A félpucér profilkép az új légyfogó?

A kedvencem az, amikor a pasik félpucéran pózolnak a tükörben, hogy a koránt sem tökéletesen kigyúrt kockáival vonzzák az adatlapjukra a nyálcsorgató csajokat. Valószínűleg azért, mert mással nem tudnák. Kíváncsi lennék, hogy vajon ők mit gondoltak, amikor feltették ezt a képet? Ők mind csak szexet akarnak, vagy úgy gondolták, hogy erre majd tapadnak a csajok, mint legyek a légypapírra?

Az egyik srác, akivel beszélgettem, olyan képet töltött fel magáról, ahol épp a zuhany alatt áll, és a testéről gördülnek le a vízcseppek, mindezt egy művészi filterrel megbolondítva. A profilképe alapján egy 180 cm-es, kigyúrt testű, kreol bőrű, dús hajú pasi. Találkozni akart velem, és mivel volt 20 perc felesleges időm, rábólintottam egy kávéra. Megbeszéltük, hogy hol találkozunk, és hogy egy kalapról fogom felismerni. Kint álltam a Mikszáth téren, és vártam a jóképű lovagom. Az egyik pillanatban hátranéztem, és a szemem sarkából megláttam egy kalapos srácot. A legrondább libafos színű pólóban állt mögöttem egy sörrel a kezében, kalappal a fején. Vézna volt és alacsonyabb nálam (160 cm vagyok). Kétszer ólálkodott a hátam mögött, és írt egy üzenetet, hogy nem említettem, hogy ilyen csinos vagyok, mert most nem mer odajönni hozzám. Amikor ezt elolvastam, vártam még 5 percet, majd angolosan távoztam. De nem azért, mert egyáltalán nem úgy nézett ki, mint ahogyan azt én elvártam volna, hanem mert annyi tökösség sem volt benne férfi létére, hogy leszólítson egy lányt, aki rá vár. Később szeretett volna egy második találkozót. Szerintetek elmentem?

Fotó: fansshare.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!