Bed&Love

Erotikus álmoskönyv: ezt jelentik valójában a szexuális vonatkozású álmaid

Cikkünkből megtudhatod melyek a leggyakoribb szexuális vonatkozású álmok, és azt is, hogy mit jelenthetnek!

Erotikus álmoskönyv

Ha voltak már szexuális töltetű álmaid, valószínűleg ismerős lehet az ébredés utáni pár másodperces pánik, mikor még nem tudod eldönteni, hogy az, amit az imént átéltél, vajon tényleg a valóság-e. Persze amint visszanyered az elméd teljes uralmát rájössz, hogy nem volt meg a főnököd, nem mentél vissza az exedhez egy utolsó menetre és a párodat sem csaltad meg egy barátoddal, rosszabb esetben egy családtaggal. Mindez csak álom volt. De miért pont azzal az illetővel és miért pont ezt álmodtad? Van ennek mélyebb jelentése is? Ian Wallace amerikai pszichológus és álomfejtő szerint az erotikus álmainknak legtöbbször semmi, de semmi köze nincs a szexhez. Ezekben minden rólad és a tudatalattidban zajló dolgokról szól. Pontosan mire utalhatnak? A galériára kattintva mutatjuk a leggyakoribb álmokat és természetesen a jelentésüket is.

Arcátlan szex Volt már olyan erotikus álmod amelyben olyasvalakivel szeretkeztél, akinek nem volt kivehető az arca? Ha igen, az azt jelenti, hogy valamifajta megoldatlan problémával állsz szemben. Talán azért, mert még nem jöttél rá a megoldásra, vagy azért, mert már tudod a megoldást, de félsz cselekedni.
Kattints a további képekért!

A Kámaszútra egyes szexpózai nagyon veszélyesnek minősülnek, hiszen extrém hajlékonyság is az előfeltételek közé tartozik. Egy kutatásból ennek ellenére kiderült, hogy a legveszélyesebb pont egy igazi klasszikus.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.