Erotika felsőfokon - 5 szexi film a forró éjszakákhoz

Semmi sem indíthatja be jobban a fantáziát, mint egy erotikus film, amit a pároddal együtt néztek végig, már ha egyáltalán eljuttok a végéig. 5 olyan filmet válogattunk ki, amelyek a szexuális vágyakat, elfojtott szenvedélyeket és a tabukat boncolgatják néha igen csak polgárpukkasztó módon.

Adèle élete (2013)

A tizenöt éves Adèle a nagy szerelemről álmodozik és meg van győződve róla, hogy egy lánynak a fiúkkal kell ismerkednie, ám egy nap a kék hajú Emma teljesen felforgatja a lány világát. A filmben egy különleges kapcsolat legszebb és legmélyebb pontjait mutatják be, amit a társadalmi és kulturális különbségek tesznek szép lassan tönkre.

Közelebb (2004)

Ez a film szerelemről és hazugságról szól, be nem tartott ígéretek tömkelegéről. Két nő és két férfi próbálja megtalálni a helyét a világban, valaki mellett, akivel megvalósulhat az igaz szerelem. A történetben mindannyiuk élete valahogy összekapcsolódik és kiderül, hogy mindenki őriz titkokat, ki nem mondott vágyakat.

Elemi ösztön (1992)

A filmben egy rendőrnyomozó egy világhírű és gazdag rocksztár brutális meggyilkolása ügyében nyomoz, de közben túl közeli kapcsolatba keveredik az első számú gyanúsítottal. A nő szexuális vonzerejét próbálja felhasználni, hogy tévútra vezesse a rendőrt, a viharos szexuális kapcsolattal akarja megtéveszteni a nyomozást.

Fotók: thecinemaguy.com, sanfchorn.wordpress.com, eml.wikipedia.org

Oldalak

Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.