Budapest legjobb swingerklubjai - Ami a klubban történik, az ott is marad

Olyan élmény vár egy swingerklubba látogatóra, amit talán még sosem élt át. Exkluzív környezetben és kis létszámban élvezheti a szexualitás minden gyönyörét. Ha valaki csak nézni szereti, azt is megteheti, azonban a csoportos együttléteket érdemes kihasználni. Kikapcsolódás, erotika és szex minden mennyiségben.

Mi a swingelés?

„A swingelés lényege, hogy társunkkal együtt jussunk a szexuális élmények magasabb fokára. Bizonyos párok nőt vagy férfit vonnak be erotikus játékaikba, mások négyesben, hatosban, vagy még nagyobb létszámban gabalyodnak össze. Az akciók során fogják egymás kezét, s ha távolabb kerülnek egymástól, legalább szemükkel simogatják egymást. Bár idegen testet érintenek, a lelki kapocs egy pillanatra sem szakad meg." - ez az idézet Szarka Sándor könyvéből való, mely remekül leírja magának a swingelésnek a világát.

Mi történik egy swingerklubban?

Először is a pároddal, vagy csak egymagadban tárcsázod valamelyik szimpatikus swingerklub telefonszámát és bejelentkezel. Érkezéskor a klub vendéglátási költségét, úgynevezett hozzájárulást kell megfizetni, majd utána indulhat a móka. Az öltöző után körbevezetés a házban és a bár felfedezése. Innentől szabad kezet, vagy kezeket kaptok az ismerkedésre és beszélgetésre. A továbbiak csak rajtatok múlnak.

Hogy ismerkedjek, mit vegyek fel?

Ez egy olyan dolog, amiben az adott swingerklub személyzete nem tud segíteni. Neked vagy nektek kell önmagatokat bemutatni, de ez itt nem probléma. Ha lehuppansz valaki mellé és szimpatikus vagy neki, akkor nyert ügyed van. Ha viszont valaki elutasít, akkor azt tiszteletben kell tartani. Öltözködés szempontjából a nőknek a csinos fehérnemű tűsarkúval vagy papuccsal, míg a férfiaknak egy boxer és hozzá a papucs.

Hova tudsz vagy tudtok itthon menni? A következő oldalon megtudod!

Fotó: swingerdreamland.hu

Oldalak

Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.