Az 5 legkülönlegesebb lánykérés

A lánykérés minden nő életében talán az egyik legszebb és legnagyobb dolog. Minden férfi megpróbálja a legjobb formáját adni, és kreatív lenni, hogy meglepjék kedvesüket és igazán különlegessé tegyék ezt a pillanatot. Most bemutatunk nektek néhány olyan pasit, akik tényleg nagyon kitettek magukért. Íme, a világ legkülönlegesebb lánykérései.

Akár egy hercegnő

Egy lány igazán szerencsésnek érezhette magát, amikor Disneylandben kérték meg a kezét, akár egy hercegnőnek. Nem elég, hogy a kastély legvirágosabb részében történt az esemény, de a fiú egyszer csak elővett egy megafont, amibe beszélni kezdett, és elmondta, hogy meg szeretné kérni szerelme kezét. Ekkor hirtelen szólni kezdett a zene, és táncolni kezdtek, akár egy Disney rajzfilmben. A mesebeli herceg azt énekelte, hogy mennyire szereti barátnőjét, és hogy reméli, a válasz igen lesz. A „musical” végén a gyűrűt a takarító találta meg egy papírpohárban. Hát ki tudna erre nemet mondani?

Oldalak

Sztárok
Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda mélyen magába zárkózott, és nem akart mesélni a válásáról. Most úgy döntött, itt az idő megnyitnia az érzéseit mások előtt.
Utazás
A Wolt cég egyik biciklis futára nem igazán féltette az életét. Alaposan áthágott néhány KRESZ-szabályt, és másokat is veszélyeztetett.
Sztárok
A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.