10 tipp a boldogabb kapcsolatért

„Ez a kapcsolat és kötelék életem legnagyobb műve!” – ez a mondat hangzott el a nagyapám szájából miközben a nyolcvanegynéhány éves mamámra nézett. Ezek a szavak azóta is a fejemben csengenek. Sokszor elgondolkodom rajta, hogy mennyire romantikusak, de valójában könnyfakasztóan igazak és őszinték. Két ember ennél nem vágyhat többre. Azonban az idáig vezető út nagyon hosszú és göröngyös. Nézzünk most néhány ötletet, amivel ez az út megkönnyíthető.

1. Engedd el a régi sérelmeket és bocsáss meg

Van hogy megbántanak a szeretteid és körülötted lévők, de mint az élet minden területén neked kell eldönteni, hogy építeni, vagy süllyedni hagyod ezeket a kapcsolatokat és vele saját magadat. Igen, ez téged is sért, mert csak azt tud megbántani, aki felé valamilyen érzelmeid vannak, így fontos, hogy rendben legyen a világod ilyen téren.

2. Nyiss tiszta lappal, miután hibát követsz el

Az értékes ember az, aki beismeri, ha hibát követ el és nem az, aki sosem hibázik. A tiszta és nyugodt szív és lélek alapja annak, hogy boldog kapcsolatban tudj bárkivel élni. Ezért mindig tartsd magad ahhoz, hogy nyugodt lélekkel tudj kikelni az ágyból.

3. Elég a pletykából, nyisd ki a szádat

Az ember oly keveset él, ezért nem kellene időt és energiát pazarolnia arra, hogy mások háta mögött kibeszéljen bárkit is. Helyette, ha valami nem tetszik inkább állj a sarkadra és mondd meg!

Fotó: wallpaperus.org

Oldalak

Fashion&Beauty
Egy egyszerű, fehér pólóra minden nő ruhatárának szüksége van, nem is sejtenéd ugyanis, milyen rengetegféleképpen viselheted.
Egészség
Bár sokan úgy véli, az elektromos cigaretta korántsem olyan káros, mint a hagyományos dohányzás, valójában szintén rengeteg egészségügyi kockázat rejlik mögötte.
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...