Bizarr szexbalesetek, amik veled is megtörténhetnek, ha túl izgága vagy

Hot dog a vaginában, átfűrészelt nemi szervek.

Vigyázni kell

Nem muszáj túl különös dolgot csinálnunk ahhoz, hogy a sürgősségin kössünk ki egy szerelmes éjszaka után. Ha nem figyelünk oda, vagy egy kicsit is jobban kísérletezünk, mint az átlag, könnyen baj lehet belőle. A Fox News összeszedte, hogy melyek a leggyakoribb szexbalesetek, és mik azok a dolgok, amikre figyelnünk kell, hogyha együttléteinkre inkább élvezetes, mint fájdalmas emlékként szeretnénk visszatekinteni. Azzal is tisztában kell lennünk, hogy nem véletlen, hogy kitalálták a szexuális segédeszközöket, és hogy egy külön iparág épül erre. Nem használhatunk bármit, ami csak szembe jön velünk.

Izgága hot dog

Az egyik legextrémebb példa egy amerikai nőhöz tartozik. Szeretett volna pár kellemes percet eltölteni, ezért úgy gondolta, önkielégítést végez. Nem volt azonban otthon olyan játékszere, amivel fokozhatta volna örömét, ezért úgy döntött, egy fagyasztott hot dog lesz segítségére az orgazmus elérésében. Ezzel nem is volt semmi probléma egy ideig, amikor is elkezdett felolvadni a készételben található virsli. A már nem éppen fagyott étel hajlott ide-oda, aminek a vége az lett, hogy beletört a nőbe. Később kórházba kellett szállítani, ahol pechére kiderült, az őt kezelő orvos az osztálytársa volt a gimnáziumban.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: Pixabay

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.