Undorító, félelmetes, de mégis izgató – Mire utalhatnak a bizarr szexuális álmok?

Gyakran álmodsz olyat, amibe ébren belepirulsz? Sőt, egyenesen irtózol tőle? Rémülten vagy éppen szégyenkezve ébredsz hajnalban? Eláruljuk, miről árulkodnak ezek az éjszaka látott intim jelenetek.

Tiltott szex alvás közben

Nő vagyok, és az anyámmal szexeltem már álmomban, kétszer is. Az egyik jelenet a régi házunk fürdőjében játszódott, és én voltam a fiú – egy virslivel a lábam között. A hányinger kerülgetett komolyan. Teljes mértékben heteroszexuális vagyok, még csak kíváncsiságból se fordult meg soha a fejemben más lány, tinikoromban sem. Anyámmal nem túl jó a kapcsolatom. Fogalmam sincs, miért volt ez” – számolt be róla egy felhasználó az egyik internetes fórumon. Ismerős a szitu? Akkor ez a cikkünk neked szól!

Kínos álomképek

Álmunkban olyan világban járunk, ami csak a miénk. Ilyenkor a legelvetemültebb dolgok is simán megtörténhetnek, és előfordul, hogy önként vállalunk olyan kockázatokat, amiket ébren, amikor öntudatunknál vagyunk, sosem tennénk meg. A leggyakoribb erotikus álomtípusok között szerepel, ha az első szerelmeddel, a legjobb barátoddal, a főnököddel, egy hírességgel, esetleg egy arctalan figurával vagy azonos nemű személlyel hancúrozol. Ennél egy fokkal bizarrabb, ha a családod egyik tagjával gabalyodsz össze, de olyan elvetemült dolgok is megtörténhetnek, mint például heréd nő álmodban vagy éppen megfojt valaki és te kifejezetten élvezed, pedig a hálószobában totálisan elzárkózol az ilyenfajta játékoktól. Ezek lehetnek az elfojtott vágyak kivetülései is, de gyakran előfordul, hogy semmi közük a szexualitáshoz. Miről árulkodnak szexuális álmaid? Segítünk kideríteni!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: Andrea Piacquadio / Pexels

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.