A legjobb hangulatkeltő zenék - Szexre fel!

Bizonyos dalok hallatán azonnal felpezsdül a vérünk, és rosszalkodni támad kedvünk. A ritmusuk, a szövegük, vagy éppen a dallamuk, olyan hatással van ránk, amelytől igazán szenvedélyes hangulatba kerülhetünk. Remek példa erre a most következő néhány sláger.

Beyoncé – Fever
Az énekesnő legtöbb száma forró ritmusokkal kísért, ám a Fever eredetileg egy Little Willie John dal, melyet Beyoncé előtt korábban olyan előadók dolgoztak fel, mint Peggy Lee, Elvis Presley, Ella Fitzgerald, Ray Charles, vagy éppen Madonna. Ez a verzió azonban kiemelkedik mind közül, hiszen ez a legfrissebb, a legmodernebb és talán a leginkább vérpezsdítő is. A Fever dallamai egyébként az énekesnő első parfümjének, a Heatnek, a reklámjában is felcsendülnek.

INXS – Need You Tonight
Ez a nóta sokak számára a Sakáltanya című filmből lehet ismerős, amikor is a főszereplő Adam Garcia, azaz Kevin, egy szuperszexi sztriptízt ad elő a bárpulton. A jelenet azonban nem lenne teljes az INXS dala nélkül. A rockos alap megspékelve némi popos hangzással, egyszerű, de nagyszerű!

Rihanna – Rude Boy
Az énekesnő ritkán fog mellé! Rude Boy című slágere az egyik legjobbra sikeredett száma, melyet ha meghallunk, nem a „jó kislány” énünk kerekedik felül. Ehhez persze szükség van egy remek zenei alapra, egy hangzatos szövegre, és némi forró ritmusra, amely olyannyira jól működik együtt, hogy legszívesebben újra és újra meghallgatnánk.

A következő oldalon még két szexi számot találsz!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!
Lifestyle
Olvass tovább, hogy megtudd, milyen ágynemű anyagok biztosítják a nyugodt alvást a legmelegebb éjszakákon is.