A legcsábítóbb ruhadarabok férfi szemmel

Bár a férfiak többségét hidegen hagyja, mit viselsz, mégis vannak kedvenc darabjaik, melyeket szívesen látnak rajtad viszont. Most megmutatjuk, melyek ezek.

Talán nem is gondolnád, hogy milyen sokat mond rólad a külsőd, illetve mennyi mindent üzensz öltözékeddel a világnak. Nemcsak az önbizalmadat és a kisugárzásodat turbózza fel egy szexi koktélruha, hanem a környezeted elismerő pillantásait is megnöveli.

Szexi fehérneműk

Az abszolút toplistás ruhadarabok egyértelműen a női alsóneműk széles skáláját jelentik. Túl a csipkemelltartókon és a bugyikon, a combfix, a harisnyakötők és a fűzők is igen népszerűek ebben a kategóriában - ha nem népszerűbbek. Egy szép, alakodat formáló fűző sokat lendíthet az önbizalmadon is, nem hiába választották meg az egyik legszexisebbnek ezt a nagyjából százéves ruhadarabot.

A combfix ugyan nem egy hétköznapi viselet, de mégis melyik az a férfi, aki ellenáll egy combfixbe bújtatott női lábnak? A harisnyatartó kétségkívül nagy népszerűségnek örvend a hímneműek körében, hiszen egyszerre van szó egy szexi, ugyanakkor rosszlányos darabról, ami még kívánatosabbá teszi viselőjét. Az egyik legegyszerűbb módja feldobni szexuális életeteket, ha beveted ezen darabok valamelyikét akár egyszerre, akár külön-külön. Mindkét esetben nyerőek!

Fotó: jetsetfashionmagazine.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!