8 tipp, hogyan rázd fel a kapcsolatodat

Ha már régóta kapcsolatban élsz, vagy csak unod a folytonos moziba járást, akkor sokszor érezheted úgy, hogy valami változásra van szükséged. Megvan a tökéletes pasi, de nem tudod hogyan rázhatnád fel az unalmas estéiteket? Segítünk!

Rázd fel!

1.

Béreljetek egy luxusautót! Merci, Mustang vagy akár egy Volkswagen... A lényeg, hogy olyan autó legyen, amit nem mindennap vezettek. Indítsátok be a motort, és irány egy rövid túra!

2.

Mindig csak a klubokban lötyögtök, vagy egyáltalán nem is szoktatok táncolni? Vegyétek fel a tánccipőtöket, és csatlakozzatok egy társastánc csoporthoz. Meglátod, pár óra után már sokkal összehangoltabbak lesztek, mint mikor beléptetek a táncterembe.

3.

Próbáljatok ki valami újat. Ha együtt élitek át az új élményeket, az sokkal jobban összeköt majd titeket. Lehet ez sport, étterem vagy egy új hely, ahova együtt látogattok el.

4.

Könnyűzene imádóként sose gondolnád, hogy egyszer egy hangversenyen fogsz ülni a Művészetek Palotájában. Pedig ez is segíthet az unalom elűzésében. Ha a klasszikus zenéért rajongtok, akkor tegyetek fel egy jazz cd-t, vagy ha az elektronikus zene szerelmesei vagytok, akkor hallgassatok meg egy zongora előadást.

Fotó: beinganshul.blogspot.com

Oldalak

  • 1
  • 2