5 ok, amiért a pasi nem illik hozzád

Egy kapcsolatban nagyon fontos, hogy a két ember passzoljon egymáshoz, hiszen, ha nem illünk össze, akkor nem is igazán tervezhetünk hosszú távra. Van, hogy nagyon szeretnénk egy kapcsolatot, de mégsem jön össze. Miért van ez? Valószínűleg azért, mert a pasi nem hozzánk való. Honnan deríthetjük ezt ki minél hamarabb? Cikkünkből most megtudhatod!

Nem lehetünk önmagunk

Természetes, hogy a kapcsolat elején nem tudjuk teljesen önmagunkat adni. Nem tudjuk, hogy viselkedjünk, mit tehetünk és mit nem, a kezdeti zavarnak azonban el kell múlnia. Ha úgy érezzük, hogy később sem lehetünk olyanok, amilyenek valójában vagyunk, akkor nem biztos, hogy folytatnunk kell a kapcsolatot, hiszen nem játszhatjuk és takargathatjuk valódi énünket éveken keresztül. A legfontosabb, hogy a pasi olyannak szeressen minket, amilyenek vagyunk, nem pedig azért, amilyennek ő szeretne látni.

Nincs ideje ránk

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Érthető, ha mindegyikünk a karrierjére koncentrál, hiszen a saját életünk kell, hogy elsődleges legyen. Az azonban nem érthető, és nem is elfogadható, ha a pasi már az elején nem fordít ránk elég időt. Egy férfi igenis udvaroljon, és szánjon időt, energiát arra, hogy megszerezzen magának egy nőt. Ha úgy vesszük észre, hogy nem foglalkozik velünk annyit, amennyit elvárnánk, és inkább csak lerendez minket néhány hívással vagy sms-sel, akkor inkább felejtsük el, és keressünk olyat, aki tényleg odafigyel ránk.

Változnia kellene

„Nem baj, majd én megváltoztatom.” – sok nő így kezd bele a kapcsolatba. Ez viszont a legrosszabb, amit tehetünk. Nem szabad belekezdenünk egy kapcsolatba úgy, ha változtatni akarunk a pasin. Lehet, hogy át tudjuk majd alakítani, de az már nem ő lesz, és nem is biztos, hogy velünk marad majd. Ha viszont nem változik, akkor viszont mi nem leszünk elégedettek. Vagy fogadjuk el olyannak, amilyen, vagy pedig inkább válasszunk mást.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!