5 dolog, amiért a pasid úgy szeret, ahogy vagy

Ki hinné, hogy megannyi téves elképzelés él bennünk arról, hogy mit szeretnek a férfiak bennünk! Azt gondoljuk, hogy egy szőrös láb, egy kicsit kerekebb fenék vagy has láttán a férfiak máris fejvesztve menekülnek előlünk, pedig a szerelem nem ebben mérhető.

Az evés is lehet szexi
Vagyis kifejezetten vonzó lehet a párunk számára, ha a közös vacsi alkalmával valamiféle „nyúltáp” rágcsálása helyett jóízűen falatozunk és a desszert is lecsúszik bármiféle bűntudat nélkül. Sok férfi szemében elég lelombozó, ha egy olyan lánnyal randizik, akivel még enni sem lehet rendesen. Persze nem arról van szó, hogy mértéktelenül tömjük magunkat és hízzunk nyugodtan százkilósra, egyszerűen csak merjünk enni a másik előtt, végtére is nem valami szégyenletes dologról van szó!

Nem kell szexistennőnek lenni
Sok nő azt hiszi, a férfi tökéletes ágyakrobatikát vár tőle, extra teljesítménnyel és naponta más-más, különleges szexpózzal. Pedig néha a legegyszerűbb a legjobb. Egy teljesen hétköznapi, meghitt szeretkezés is lehet olyan jó, mint a kreatívkodás, nem kell túlbonyolítani a dolgot. Természetesen néha nem árt az újítás, hogy egy kis színt vigyünk a hétköznapokba, de nem elvárás a pornósztár szextechnika, nem ettől leszünk vonzóak a párunk szemében.

A tökéletlen a tökéletes
Vagyis az állandó makulátlan megjelenés sem követelmény, sőt. Nem egy férfitól hallhattuk már, hogy egy nő smink nélkül az igazi. Semmi sallang, nincsenek takarásban az általuk csodált vonásaink, csak természetesen. Na ez sem azt jelenti, hogy egyáltalán ne sminkeljünk, de nem feltétlenül szükséges teljes díszbe öltözni csak azért, mert kilépünk az utcára. Otthon pedig pláne nem kell a púder, szó szerint.

Szőr mentén
Bár az intim tájékon lévő szőr-téma megosztja a férfinépet, egyikük a csupaszra, másikuk a fazonra vágottra bukik, viszont az a mi tévképzetünk, hogy állandó, tökéletes szőrtelenségben léphetünk csak a férfi elé. A folytonos kifogástalan szőrtelenség eléréséhez a fél életünket csupaszítással tölthetnénk, pedig egy kis szőr azért nem annyira ijesztő. Bundát azért ne növesszünk, de ha éppen csak harmadnap érkezünk lábat borotválni, ne essünk kétségbe. Ha valaki szeret, egy kis borostától még nem szalad világgá.

Legyen saját életünk
Egy kapcsolat elején mindenki a legjobb formáját igyekszik előadni. Az első randikon általában minden olyan dolog érdekel minket is, amit a pasi szeret, mert be akarunk nála vágódni. Ez rendben is van az elején, de ha elkezdünk valakivel járni, ne azzal akarjuk magunkat vonzóvá tenni, hogy mindenben követjük őt, az ő hobbija a miénk, amit ő szeret, azt szeretjük mi is. Egy pasi sem várja el, hogy a párja eggyé váljon vele, sőt kifejezetten vonzó, ha egy nőnek van saját élete, érdeklődési köre. Persze jó az, ha egy pár életében van közös pont, de nem kell magunkra erőltetni semmit, ha egyébként kicsit sem érdekel minket az adott dolog.

Tesztünk segítségével megtudhatod, hogy mennyire erős a kapcsolatotok!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!