Tudd meg, mitől rettegnek a pasik az ágyban!

A férfiak számára rendkívül fontos, hogy hogyan teljesítenek az ágyban. Ha kudarc éri őket, a férfiasságuk bánja – legalábbis ők így érzik. Tehát bennük is ugyanúgy van félelem, mint bennünk, csak a szorongás tárgya más. Nézzük mitől tartanak leginkább!

Nem áll fel
A klasszikus probléma: erekció nélkül nincs szex, tehát ha nem áll fel, oda a hancúr. Ebbe belegondolva egyáltalán nem meglepő, hogy a pasik egyik legnagyobb félelme ez, hiszen lényegében rajtuk áll, hogy lesz-e akció, vagy sem. És ugye akarattal sajnos nem irányítható a dolog, hiába koncentrálnak rá, ha péniszük nem akarja az igazságot, annyi az egésznek. És a férfiakat az kicsit sem nyugtatja meg ilyenkor, hogy bizony az erekció hiányát több dolog okozhatja: stressz, depresszió, bizonyos gyógyszerek szedése, hormonális problémák – csak hogy néhány okot említsünk – ők akkor is csak a férfiasságuk kudarcát látják benne. Ezek után nagyon is érthető miért tartanak az erekció hiányától.

Nem tud elmenni, vagy túl hamar megy el
Mindkét eset ijesztő lehet a pasik számára, egyiket-másikat is ugyanúgy bukásként élik meg. Előbbi esetén, ha nem akar összejönni a finis, számukra egyenlő azzal, hogy csődöt mondtak az ágyban. És bár mi csak örülünk neki, ha nem fél perces a menet, hanem tovább tart, azért ha nagy sokára sem akar összejönni a dolog, mi csajok is elkezdünk kombinálni. Biztos nem kíván, nem tudtam felizgatni... Magyarán sokszor mi is ráteszünk még eme félelmükre egy lapáttal. Az attól való félelem, hogy túl hamar átesik a dolgon szintén nagyon kellemetlen egy férfi számára, hiszen ő is arra törekedne, hogy tartós gyönyört okozhasson párjának, így érthető módon tart a gyorstüzeléstől. Mert mit gondol majd a párja...

Nem tud eljuttatni a csúcsra
A férfi is szeretne örömet okozni kedvesének és megadni neki a teljes élvezetet, ez viszont nem mindig jön össze, sokszor rajta teljesen kívülálló okok miatt. Egy pasi viszont ezt személyes kudarcként éli meg – nem véletlen a nőknél gyakori színlelt orgazmus, nem akarnak párjuknak lelkiismereti problémát okozni, mondván a megjátszott élvezet is jobb, mint a semmilyen.

Nem kockás a hasa
Mondjuk befigyel egy kis pocak, kicsit szőrös a háta, nem feszülnek úgy az izmai – meglepő, de egy férfi is tart attól, hogy mit szól majd kedvese esetleg nem kifejezetten adoniszi idomaihoz. Pedig mi nők sem vagyunk ám annyira kritikusak, ha vonzódunk valakihez, nem a kockás hasa fogja ébren tartani a szerelmünket. Ettől függetlenül bennük is van egy kis félsz, ha ledobják a göncöt előttünk, mert mi van ha...?

Olvasd el 7 tippünket, hogy egetrengető legyen az orgazmusod!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!