5 árulkodó jel, hogy nem ő az Igazi

Úgy érzed, megtaláltad álmaid párját? Ha harmonikus párkapcsolatban élsz biztosan elgondolkodtál már azon, vajon a párod-e az Igazi. Azon kell elgondolkodnod, tényleg megdobogtatja-e a szíved!

1. Elhidegülés a hálószobában
A fizikai vonzalom nagyon fontos egy kapcsolatban. Ha egyáltalán nem, vagy ritkán kívánod partnered, akkor az egy árulkodó jel, hogy elhidegültetek egymástól. Kifejezetten vele nem szeretnél ágyba bújni, akkor nem a partnereddel van a baj, hanem te nem vagy már oda érte. Át kell gondolnod mit szeretnél, megbeszélni pároddal, ha esetleg változtatni szeretnél. Lehet a pasi minden más téren tökéletes, ha a szex rossz, akkor előbb utóbb véget ér a kapcsolatotok. Mérlegelj, a szakítás ugyan fájdalmas lehet, de egy lépés, hogy megtaláld a szerelmet más mellett és így neki is megadod az esély, hogy boldog legyen.


2. Idegesítő szokások

Egyre több idegesítő szokása van, esetleg a viselkedésében is van kivetni való? Eddig megszokott viselkedés, amely most már idegesít, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a pároddal van a baj, az is lehet, hogy te viselsz el kevesebbet. A kapcsolat elején meglévő kezdeti tűz és szenvedély elillanhat, átalakulhat kötelékké. A döntés a te kezedben van, elfogadod ezeket a szokásokat, vagy nem.

3. Jó szülő lenne belőle?
Egy hosszú távú kapcsolat esetén mindenki felteszi magának a kérdést: jó apa lenne? Anyagilag megfontolt, megbízható, egyenrangú felek vagytok a kapcsolatban? Ha ezek közül bármelyikre „nem” a válasz, akkor nem ő az Igazi, természetesen ritka esetben változhat is.

4. Más pasikon jár az eszed
Egy hosszú kapcsolatban számítani kell a kísértésre, azonban a hűtlenség fő vétségnek számít. Persze előfordulhat az évek során, hogy zavarba hoznak más férfiak, azonban ha hetente előfordul, az nem jó jel. Az sem jó jel, ha folyamatosan más férfiakra gondolsz, hiszen te sem örülnél, ha partnered ilyet tenne veled. Ha ez az érzés állandósul és mindenkiben a következő partnerjelöltet látod, akkor nem a melletted lévő férfi az Igazi.

5. Problémamegoldás helyett állandó veszekedés
Minden kapcsolatban előfordulnak súrlódások, veszekedések, azonban tudnotok kell megoldani, megbeszélni a nézeteltéréseiteket. Ha a legtöbbször egy-egy vita után kibékültök, megbeszélitek, akkor nincs semmi gond, de ha minden vita alkalmával felhozzátok a régi sérelmeket, az bizony már nagy gondot jelent. A harag és a düh állandósulása szintén azt jelezheti, hogy nem a megfelelő férfival vagy.

 

Oldalak

Címkék:

Szólj hozzá Te is!