Bed&Love

A 42 az új 69 - ez a szexpóz hódít most

Ki ne ismerné az ikonikus 69-es pózt? Na de hallottál már a 42-esről? Olvass tovább és ismerkedj meg a legújabb szexpózzal, ami könnyen letaszíthatja a trónról a jó öreg klasszikust.

A legideálisabb póz az orális szexhez

A legendás 69-es póz számos pár nagy kedvence, hiszen tökéletesen alkalmas arra, hogy általa mindkét fél egyszerre élvezhesse az orális szex örömeit. Kevesebben ismerik azonban az úgynevezett 42-es pózt, amely egy újfajta, üde színfoltot jelenthet szexuális palettánkon. A 69-essel ellentétben a 42-es egyszerre csak az egyik fél orális kielégülését teszi lehetővé, nagy előnye azonban, hogy a szerencsést partnere így maximális orális gyönyörben részesítheti. A pár által megformált alakzatról kapta a nevét, nem kell azonban megijedni: számos egyéb felkapott szexuális pózzal ellentétben meglepően egyszerű a kivitelezése.

szerelmes pár szex bilincs ágy fiatal férfi nő

Hogyan álljatok neki? Lapozz a részletekért!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
A celebritás új, Pamela, a love story című Netflix-dokumentumfilmjének ünnepélyes premierjén pózolt a gyermekeivel.
Bed&Love
Mutatjuk, hogy a te párod méreteivel melyik pózban tudjátok elérni a maximális kielégülést.
Sztárok
Az uralkodó világosan jelezte, hogy a pedofilbotrányba keveredett András hercegnek nincs helye többé a királyi családban.