2012 legdurvább sztárbotrányai

A legtöbb sztár hihetetlen okok miatt tudja beperelni a másikat. Egyes ügyek egyenesen nevetségesek. Mások viszont igen komolynak bizonyulnak, és súlyos összegeket fizetnek, hogy mentsék a bőrüket. Nézzünk meg 2012-ben mit alkottak a hírességek!

1. Kozsó és Lady Gaga
Ez az év egyik legröhejesebb pere, hiszen ki hiszi azt el, hogy a világhírű, furcsa stílusú énekesnő ellopta Kozsó egyik számát? Állítólag a szemfüles rajongók vették észre, hogy az a bizonyos dal több részletben is megegyezik a művész egyik régi technós muzsikájával. Kozsó hatalmas összegekre perelte be Lady Gagát, később azonban meggondolta magát. Szerinte egy közös fellépéssel el lehetne simítani az egészet.

2. Stohl András
Stohl András ittasan és kábítószer hatása alatt vezetett, majd balesetet okozott. Ráadásul még cserben is hagyta az áldozatot. Sőt mi több, nem ez volt az első eset, hogy alkoholos befolyás alatt ült volán mögé. A bíróság bűnösnek találta súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettében. Stohl tíz hónap letöltendő börtönbűntetést kapott. Hibáiból nem igen tanult, hiszen többen is azt állítják, hogy a börtönben is drogozott. Ráadásul ígéretét is megszegte, melyet a Jó-Lét Alapítvány felé tett, miszerint még négy évig folytatja a drog-és alkoholellenes kampányt, függetlenül a büntetésétől.

3. Lindsay Lohan
Lindsay Lohan ebben az évben is alkotott, szinte alig telt el úgy ideje, hogy ne okozott volna valamilyen botrányt, melyből ne keletkezett volna egy per. Nyáron autóbalesetet okozott, melyben letagadta a rendőröknek, hogy ő ült a volán mögött. Ezután nekitámadt egy nőnek és behúzott neki egyet. Később nyaklánclopáson kapták. Mindegyik esetben letartóztatták az énekesnőt. Próbaidejét is többször megszegte, így többször állt bíróság elé. Egyik esetben pedig egy másik botrányos színész, Charlie Sheen fizette ki Lilo adósságát.

A következő oldalon még 2 érdekes esetről olvashatsz.

Oldalak

Utazás
Magyarországon is sok állat esik áldozatul az autósoknak, de egy kis odafigyeléssel ezt el lehet kerülni. Ráadásul ezt az állatfajt nem is könnyű észrevenni.
Lifestyle
A rizsfőzés után olyan, mintha csak egy koszos levet látnánk, ami általában a lefolyóban végzi. Ha viszont meglátod, mihez lehet kezdeni vele, kétszer is átgondolod, hogy kiöntsd-e!
Sztárok
A francia színész idén novemberben tölti a 89-et, friss fotót pedig már rég láthattunk róla, most azonban lánya, Anouchka a minap reggelizés közben örökítette meg legendás édesapját, a felvételt...