Bed&Love

Megölheted a férjed, ha megcsalt, de világosban szexelni illegális - íme a 20 legdurvább szextörvény a nagyvilágból

A legtöbb törvény első hallásra viccnek tűnhet, viszont ha turistaként megszegjük őket, percek alatt börtönben találhatjuk magunkat. Következzen hát a 20 legdurvább szextörvény a nagyvilágból.

Van, ahol még mindig tabutéma

Bár a felvilágosult országokban egyre többen élvezhetjük a szabadságot, amely azzal jár, hogy bátran kifejezhetjük a szexualitásunkat, számos területen továbbra is megdöbbentő törvények szabályozzák az együttléteket. Az illegális erotikus zenétől a mentőautóban szexelés miatt kapott börtönig, a törvények világszerte olyan változatosak, mint maga a szexuális aktus. Egyes szabályok új keletűek és teljes érvényben vannak, míg mások egy letűnt kor emlékei, amelyeken valamiért nem változtattak. Csekély az esélye annak, hogy komoly bajba kerüljünk a szexre vonatkozó törvények megszegése miatt, de tényleg megérné kockáztatni? Hogy biztonságban tudjunk maradni a következő utazásunk során, összeszedtük a szexre vonatkozó 20 legfurcsább törvényt szerte a világon.

Guam szigetén élnek olyan emberek, akik hivatásszerűen veszik el a fiatal lányok szüzességét. Leutaznak vidékre, és megteszik, amit kell. Az indíték: szigorúan tilos szüzekkel házasságot kötni.
Kattints a további képekért!

Homokóra, alma vagy körte? Nem árt tudni, hogy a legjobb!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.
Fashion&Beauty