140 kilós pasi volt életem szexpartnere

A legtöbb nő állítja: a jó szeretkezésnek nincs köze ahhoz, hogy a partnerük hány kiló.

Szex és kilók

Mindig csak a nők testéről esik szó, a pasikéról olyan keveset beszél a társadalom. Egy magyar nő azonban nem félt megnyílni arról, hogy élete szexpartnere egy 140 kilós kollégája volt, és hogy ennek az egésznek mennyire nincs köze ahhoz, hogy ki hány kiló…

A történetem már 10 éves. Fiatal, közepesen csinosnak mondott anyuka voltam, általános iskolás gyerekekkel, viszonylag normális házassággal, bár attól függ, mihez viszonyítunk… Szürke hétköznapok egymás után, idegőrlő stresszes munka, gyerekek, háztartás: házasság csak folyt, zajlott, igazi állóvíz volt, néhány jó pillanattal, néhány üvöltő veszekedéssel, egy-egy kellemesnek mondható, rutinszerű szexszel.

Volt egy kollégám, akivel különösen jó volt dolgozni, éles eszű, logikus gondolkodású, erősen túlsúlyos agglegény. Fiatalabb volt nálam, de független és persze tele gátlással az alkata miatt. Azt mondta, hogy mivel ezer éve ilyen alkata van, már megszokta, szóval nem elfogadta, csak megszokta.

A testét hibáztatta azért, hogy egyedül él. Van is benne igazság, az emberek berakják egy „kövér” sémába a túlsúlyosokat. Szerencsére én elfogadó vagyok a világgal, az emberekkel, ahogy egyre jobban megismertem ezt a srácot, úgy lett egyre rokonszenvesebb, úgy lett egyre kevésbé fontos az tulajdonsága, hogy ő túlsúlyos" - kezdi a lány, akit nevezzünk Anikónak.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!