Szétstresszeled magad rajta, pedig a férfiak valójában imádják, ha ilyen vagy

Sokukat beindítja az ágyban egy-egy olyan dolog, amit mi, nők legszívesebben elrejtenénk.

Teljesen felesleges ennyit aggódni

Sokan meglepődnénk, hogy a férfiak mit találnak szexinek, ha egyszer hajlandóak lennének megnyílni előttünk. Ezért most összegyűjtöttünk néhány dolgot, amit nem kell rejtegetni előlük, mert valójában a férfi szemében vonzó.

1) Smink

Nem kell folyamatosan és főleg nem erősen sminkelni magunkat, mivel a smink gyakran épp az ellenkező hatást fejtheti ki. Vannak férfiak, akik rendkívül lehangolónak találják, ha megcsókolnak egy nőt, és tiszta rúzsosak lesznek. Gondoljunk csak bele, van, aki már a szőlőrúzst sem tudja elviselni. Mellesleg ha nem vagyunk kisminkelve, akkor a természetes szépségünk látszik, amit egyszer így vagy úgy de meglátna, akkor érdemesebb a természet adta szépségünkkel hódítani.

2) Plusz kilók

A legtöbben szeretnének megszabadulni a pocakjuktól, ami nem is olyan könnyű. De a legtöbb férfi nem találja szexinek az izmokat, sőt inkább szeretik, ha egy nő gömbölyödik itt-ott. A fenék is ilyen!

3) Ráncok

A ráncok is lehetnek szexiek, hiszen nem azt sugározzák, hogy megöregedtünk, hanem hogy ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk. A szemkörüli ráncok, amikor mosolygunk, különösen szexi tud lenni. A mimikai ráncok ellen meg ne is küzdjön senki – elvégre ki akar úgy kinézni, mint egy viaszbáb?

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!