10 mondat egy pasi randiprofilján, amitől sikítófrászt kapunk

Talán nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy az erősebbik nem képviselői sokszor képtelenek jól megfogalmazni azt, amit közölni akarnak. A társkereső oldalakon is rengeteg olyan pasi van, aki borzasztóbbnál borzasztóbb mondatokkal írja tele a profilját: megmutatjuk, melyik a 10 legrosszabb megnyilvánulás!

1. Jó testi adottságokkal rendelkező partnert keresek

Rendben van, hogy a férfiaknak fontos a külső, de ha valaki ennyire hangsúlyozza a kinézet fontosságát, akkor semmi jóra nem számíthatunk tőle. Egy nárcisztikus, a kedvesétől sokat váró személyiségről van szó, aki előbb megbámulja a nő dekoltázsát, csak aztán néz a szemébe.

2. Keresem a boldogságot, a másik felemet, akivel kiegészítjük egymást

Ez a mondat nagyon szépen hangzik, de egy férfi profilján kicsit nyálasnak, kicsit közhelyesnek tűnhet. Ugyanez az üzenet egy frappánsabb, viccesebb megfogalmazással akár hívogató is lehetne.

3. Laza kapcsolatra vágyó hölgyek előnyben!

Többször említettük már, hogy az ilyen típusú megnyilvánulások a csapodár, komoly kapcsolatról hallani sem akaró férfira utalnak, akit minden igyekezetünk ellenére sem tudunk majd megváltoztatni.

4. Olyan vagyok, amilyennek te szeretnél

Bár a legtöbb esetben jó, ha egy pasi alakítható, olyan hímet senkinek sem ajánlunk, aki a nap minden egyes percében úgy idomul, mint a gyerek kezében a gyurma: nincs önálló véleménye, nem tud dönteni és mindenben a másikra fog támaszkodni.

Fotók: judiholler.com, dailymail.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!