Bed&Love

Solti Ádám: Nem űzök abból hobbit, hogy hazudok a feleségemnek

A Barátok közt sztárja kendőzetlen őszinteséggel beszélt szerelmi életéről.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Solti Ádámmal

A Szerelemcsütörtök adásának két részes beszélgetéssorozatából megismerhetik a nézők az X-Faktor versenyzőjének, a Víg- és a Madách Színház színészének, a Barátok közt szereplőjének, Solti Ádám színész-énekes valós arcát. Vágatlan videóban mesél feleségéről, párkapcsolati játszmákról és a kegyes hazugságokról, amelyeket néha ő is elkövet.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

A Szerelemcsütörtök filter nélküli műsor. Hazai sztárok emberi, civil oldalát mutatja be a nézőknek. Értékeket közvetítő műsor, melyben a társkereső, vagy a párkapcsolatban élő is talál bölcseletmorzsákat. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az IgazTárs társkereső iroda vezetője, párkapcsolati coach.

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Ma a DJ és producer világsztár, Kygo bejelentette 2024-es világkörüli turnéjának észak-amerikai és európai állomásait. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között...
Lifestyle
A bűnözők magánszemélyeket próbálnak meg rávenni arra, hogy egy „MNB által támogatott” víruskezelő programot töltsenek le.
Egészség
Bár sokan egyből kidobják a banán héját, miután megették a gyümölcsöt, rosszul teszik, ugyanis sokféleképpen felhasználhatjuk a banán külsejét - még a bőrünkkel is csodát tehet.