Bed&Love

Varga Viktor elárulta, honnan merít ihletet művészetéhez - Videó

Őszinte beszélgetés a Varga Viktorral.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Varga Viktorral

Varga Viktor a Csillag születik című tehetségkutatóban énekesként tűnt fel, ám művészi sokoldalúságát azóta számtalan alkalommal bizonyította. Amellett, hogy dalszerzőként és szövegíróként dolgozik saját dalain, a képzőművészetben is gyakorolja tehetségét. Míg a művészetben és karrierjében szárnyal, szerelmi élete és párkapcsolata igen viharosan alakult az utóbbi években. Szakításairól, ihletet adó románcairól és művészetéről mesélt a 31 éves énekes Tóth Kornéliának, az ország RandiGurujának és az Igaztárs Iroda vezetőjének.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Utazás
A többség ki akarja majd használni a húsvéti hosszú hétvégén kínálkozó jó időt, és biztosan útra fog kelni. Azonban van néhány dolog, amire figyelni kell a közlekedésben!
Lifestyle
A Vízöntő szerelmi életében drámai változások várhatók. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Lifestyle
Most elfelejtheted a monoton EDM ütemeket, amiket a fesztiválokon hallasz. Itt a selymes vokálok, és dallamok kerülnek előtérbe.