Bed&Love

Polgár Tünde szerelmi életébe engedett bepillantást - Videó

A luxusfeleség őszintén vallott az ország RandiGurujának.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Polgár Tündével

Tóth Kornélia a Szerelmcsütörtök vlog legutóbbi részében a Feleségek luxuskivitelben sztárját kérdezte, Polgár Tündét. Példás feleség, családanya és háziasszony. Ő és családja az elmúlt években folyamatosan ingázott Budapest és Florida között. Férjét 20 éve ismerte meg, és hosszú időn keresztül együtt dolgoztak családi galériájukban. Életükről, szerelmükről mesélt őszintén a RandiGurunak vágatlan videóinterjúban.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.