Bed&Love

Delhusa Gjon három hónapig tartó házasságáról vallott - Videó

Megindító, mi vitte rá a zenészt arra, hogy 20 évesen hirtelen megnősüljön.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Delhusa Gjonnal

Delhusa Gjon albán származású magyar énekes, zeneszerző és dalszövegíró, akit a legtöbben a Nika se perimeno című slágeréről és a János vitéz betétdalaiból ismerünk. A magánéletét mindig gondosan óvta a külvilágtól, de most mégis beengedte lelke rejtett zugaiba Tóth Kornéliát, az ország RandiGuruját, az Igaztárs Iroda vezetőjét, aki videóinterjú formájában velünk is megosztja az énekes titkait.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
80 évvel ezelőtt született hazánk egyik legnépszerűbb és legtragikusabb sorsú előadóművésze, Szécsi Pál, akinek hatása mind a mai napig meghatározó a magyar könnyűzenében.
Sztárok
A walesi herceg felesége teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől a hasi műtétjét követő időszakban. Azóta ugyan napvilágot látott róla néhány fotó, ám ezek eredetiségét rendre megkérdőjelezte a...
Utazás
Szinte teljesen biztosak vagyunk benne, hogy te magad is jártál már a szóban forgó szigeten.