Sosem hittem az újévi fogadalmakban

Én egy dolgot szoktam tenni. Átgondolni az elmúlt évet és azt, hogy mit szeretnék elérni a következőben és elkezdeni apró lépésekben a cél elérését. Most például több olyan dolog is van, amit szeretném, hogy sikerüljön, és ha összejön, majd elmesélem nektek is.

Ismét eltelt egy év es megkezdhetünk egy újabbat. Remélhetőleg egy még jobbat, mint az idei volt. Ilyenkor sokan tesznek új évi fogadalmat. Őszinten szólva én sosem hittem ebben, mert ha valamit valtoztatni szeretnénk az életünkben, akkor szerintem azt nem kell dátumhoz kötni.

Amikor érezzük magunkban azt, hogy itt az ideje a változásnak, akkor tegyünk érte. Ha nektek ez ma jött el, akkor sok sikert hozzá! Én egy dolgot szoktam tenni. Átgondolni az elmúlt évet és azt, hogy mit szeretnék elérni a következőben és elkezdeni apró lépésekben a cél elérését. Most például több olyan dolog is van, amit szeretném, hogy sikerüljön, és ha összejön, majd elmesélem nektek is.

Remélem, hogy mindenkinek fantasztikus telt a szilvesztere, és nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

Oldalak

Lifestyle
Az internet már jó ideje velünk van, a magyar kormány azonban most megváltoztatna néhány dolgot. Meglátjuk, hogy véghez viszik-e!
Egészség
Ha még mindig nem érted el a vágyott alakot a nyárra, akkor most mutatunk egy olyan élelmiszert, melynek hihetetlen előnyei vannak, ha minden egyes nap fogyasztasz belőle egy keveset, sőt mi több,...
Sztárok
Újabb botrányos helyzetbe csöppent a 66 esztendős színész. Baldwin nem bánt kesztyűs kézzel a zaklatójával.