A romantika időszaka - Te milyen szerelmet álmodtál magadnak az idei nyárra?

 A tiniktől a felnőttekig mindenki romantikus gondolatokkal várja a nyári szünetet, a nyári szabadságot. Ha jobban belegondolunk, ez kissé meglepő, hiszen a szerelem, nem évszakfüggő, mégis úgy hisszük, hogy a napsütés és a nyári meleg a romantikus élményeket is magával hozza.

Szerelmes nyár 

Természetesen a sok program lehetővé teszi az új emberekkel való megismerkedést. A meleg és a könnyed öltözködés kacérabbá teszi az embereket. Könnyebb mustrálni a kiszemelt hölgyet, urat és egy limonádéval, vagy pohár borral a kézben, talán a megszólítás és a beszélgetés is könnyebben megy. Szóval, ha így nézzük, a nyár valóban a lehetőségek évszaka. Ilyenkor mindenki igyekszik a legjobb formáját mutatni, és a sok napsütés megteszi a hatását, sokkal vidámabbak, mosolygósabbak vagyunk, mint az esős időszakban. Lélekben vágyjuk és fel is készülünk a csodára.

Erről a várakozásról, nekem mindig a Napsütötte Toszkána c. film hangulata és mondanivalója ugrik be. Mindenki életében eljön egy pillanat, amikor nagy lépésre kell elszánnia magát. A sorsfordító pont az, amikor rájövünk, hogy szeretnünk kell magunkat. Ez a szeretet szebbé, egészségesebbé, vidámabbá és ezáltal kívánatosabbá tesz minket mások számára is. Nem tudom, neked feltűnt-e már, hogy a legtöbb ember a szerelemre úgy tekint, mint egy vadászatra.

Fotó: movies.com

Oldalak

Fashion&Beauty
VI. Fülöp feleségének hivatalos megnevezése Spanyolország királynője, de ha rajtunk múlna, Letícia a divat királynője címet is viselhetné.
Sztárok
Március 18-án startolt a TV2 népszerű napi sorozata, a Hazatalálsz második évada, amelyben a nézők minden hétköznap este izgatottan várják, hogy hogyan alakul Farkasliget lakóinak élete. Réti Adrienn...
Lifestyle
A Bika ma legyen észnél, mert fontos döntéseket kell meghoznia. Napi horoszkóp!