Lifestyle

Hannover

Sziasztok! :) Az elmúlt időszakban elég sokat utaztam. Két hetet töltöttem Franciaországban, ez pihenés volt, aztán egy hetet Németországban, egészen pontosan Hannoverben, ott viszont dolgoztam. Ez volt ugyanis A Szépség és a Szörnyeteg német nyelvű turnéjának idei nyári állomása.

Munka és kikapcsolódás

Sajnos az én nyaralásom alatt a párom dolgozott, mikor pedig én dolgoztam, neki volt szabadideje, ezért úgy határoztunk, hogy elkísér Hannoverbe. És utólag (is!) azt mondhatom, hogy nagyszerű ötletnek bizonyult! :)

Általában busszal megy az egész társulat az épp aktuális helyszínre. Ez alkalommal egy közel 16 órás buszutat kellett hülyéskedéssel, evéssel, olvasással, telefonos játékokkal, beszélgetésekkel és filmnézéssel kitölteni. De szinte elszállt az a röpke nap. :)

A szálloda, ahol laktunk, remek volt, a reggeli bőséges. A színház, egészen pontosan a Hannoveri Operaház, mert, hogy ilyen előkelő helyen játszhattunk, ami hatalmas megtiszteltetés, nagyon közel volt a szállásunkhoz, még tíz perc séta sem volt. Annyi meg úgy is kell egy-egy előadás után levezetésképpen. :)

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A Mellékhatás című thrillersorozatban nyújtott fenomenális alakításáért idén ismét Sztarenki Dórának ítélték a Televíziós Újságírók Díját legjobb színésznő kategóriában. 2021-ben vehette át először a...
Lifestyle
Idén tovább emelkedett a személyi adókedvezmény azon betegségek esetében, melyek súlyos fogyatékosságnak minősülnek. Ugyanez vonatkozik azokra, akik rokkantsági járulékban, illetve fogyatékossági...
Sztárok
A TV2-nál már volt példa arra, hogy valamelyik műsorhoz egy hatalmas nevet tudtak leszerződtetni. Ilyen volt ugye Gabriela Spanic is.