Lifestyle

Gyermekülés - Blog

Sziasztok! Nagyon érdekes videóra bukkantam a napokban. Nekem ugyan még nincs gyermekem, de ha lesz, akkor ezt a dolgot biztosan alkalmazni fogom. A film azt feszegeti, hogy melyik a helyes, ha előre, vagy ha hátrafelé néz a gyermekünk ülése az autóban. 

Mi a fontos? 

Sokan talán felelőtlenül utaztatják gyermekeiket úgy, hogy nincsenek bekötve, nem ülnek az ülésen, hanem állnak a két szék között, hogy lássák az utat, vagy nem megfelelő méretű maga az ülés. Senkit nem szeretnék elítélni, de itt motoszkál egy kérdés a fejemben. Mi a fontos? Hogy a gyermekem lásson vagy, hogy egy esetleges baleset kapcsán épségben, karcolás nélkül kiszálljon az autóból?
Igen, még nincs gyermekem, de úgy érzem én leszek a felelős a gyermekem testi épségéért, legalábbis az autóban mindenképp.

Fotó: Femcafe/CET

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Vannak szobanövények, amelyek segítségével megszabadulhatunk a nem kívánt konyhai szagoktól amellett, hogy szépségükben is gyönyörködhetünk.
Fashion&Beauty
Amint megtalálod a számodra tökéletes hajszínt, hirtelen minden más is az életedben a helyére kerül. Ilyenkor a sminked és az öltözeted is jobban mutat és úgy érzed végre megtaláltad önmagad.
Lifestyle
A Nyilas olyan dolgot hall egy barátjáról, ami megváltoztatja a róla alkotott képét. Napi horoszkóp!