Lifestyle

Értsd meg, véletlenek nincsenek!

Viszonylag régóta élek magammal, így sok minden kiderült már magamról magamnak. Például az, hogy nagyon szeretek adni, meglepetést okozni. Nem tudom, kiben milyen érzések ébrednek, ha azt olvassák, hogy “életfeladat”, de én úgy fogalmaznék szívem szerint, hogy ebben az életemben ez az egyik legfontosabb feladatom: adni.

Véletlenek nincsenek

Ugyan elég hektikusan járok a jelenlegi énektanáromhoz, Jónás Andreához énekórára, néha hónapokra is elhanyagolom, már három évvel ezelőtt elhatároztam, hogyha tehetem, egyszer meglepem őt, méghozzá egy zongorahangolással. Igazából ez egy apróság, egy kis figyelmesség, de mégis kicsit megkönnyíthetem, megsegíthetem az életét. De amiért érdekes lehet ez a mai kis történet, az a “véletlen”, ami szerintem nem létezik.

Az elhatározás után előkaptam a laptopot és a neten kezdtem keresgélni zongorahangolókat. Egyiket hívtam a másik után, de mivel már késő délután volt, én pedig másnap kora délelőtt szerettem volna nyélbe ütni a “meglepi-hangolást”, sorra utasítottak vissza. Miközben vizslattam a következő és következő lehetőség után, folyton megakadt a szemem egy honlapon, amit a Google negyedik vagy ötödik lehetőségként dobott föl. De nem hallgattam azonnal a megérzéseimre, sorban hívtam az embereket. De mikor elértem ehhez a honlaphoz, nagyon vicces dolog történt! Ahogy fölvették a telefont, belekezdtem a mondókámba, amit az előző három vagy négy alkalommal már ügyesen begyakoroltam, hogy ki vagyok, mit szeretnék és mikor, de szinte azonnal belevágtak a szavamba:

- Üdv! Sánta László vagyok, egy zongorahangolás ügyében…

- Helló! Sánta László, a színész??? Mert itt meg Mezei Bálint, a zongorahangoló!

Pár pillanattal később kiderült, hogy egy olyan úriemberrel beszélek, akivel hetekkel ezelőtt együtt repültünk! Egy kocsiban utaztunk többek között Bálinttal egy közeli hegyhez, hogy siklóernyőzzünk egyet. Sokat beszélgettünk egymással, de az nem derült ki számomra, hogy neki zongorakészítő és zongorahangoló a becsületes foglalkozása! Ennyit a véletlenekről! Persze ő történetesen ráért a fent említett időpontban, úgyhogy megbeszéltük a helyszínt és másnap találkoztunk.

Andika nagyon meglepett volt és nagyon jól sikerült ez a kis merénylet!

Értsd meg! Nincsenek véletlenek!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.