Lifestyle

Éneklés a kocsiban

Nemrég egy rövid szinkronmunka után hazafelé vágtattam Fruzsival, a kis Renault Cliómmal, közben zene szólt a kocsiban, én meg szokás szerint énekeltem. Előttem egy sötét színű VW Polo poroszkált. Megálltunk egymás mögött a lámpánál. Egy lány vezette az autót, belepillantott a tükörbe, és megakadt az épp önálló (kocsi)koncertet adó fiatalemberen a szeme és nem is tudta levenni róla azt. Olyannyira, hogy késve indult a zöld jelzésnél.

Hallgassunk a megérzéseinkre

Majd a következő lámpánál is ugyanez történt. Elkezdtem figyelni, hogy mennyire figyelnek. A nyugatinál mindketten balra fordultunk, a lány kitette a nagymamáját a buszmegállóban és az azt követő lámpánál már egymás mellett álltunk. A hosszú, barna, göndör hajú lány lehúzta az anyósülésnél lévő ablakot és mosolyogva megszólított.

"Figyeltem, ahogy énekeltél a kocsiban. Nagyon felvidított, hogy ilyen vidám vagy. Jó, hogy ilyen vagy! Mindenkinek ilyennek kéne lennie!"

Köpni, nyelni nem tudtam, csak vigyorogtam, mint a tejbetök, mert a kedves szavakhoz, kedves, sőt bájos arc is párosult! Végül kiböktem, hogy „Köszönöm. Te meg nagyon szép vagy… „ és ismered azt az érzést, ahogy kimondod a mondatot, már szól is a monológ a fejedben: „Te meg szép vagy… Jesszusom, hogy lehetsz ennyire idióta?! Nem tudtál volna valami értelmeset kinyögni, te szerencsétlen?!”

Ezért aztán több mondatot már nem mertem kierőltetni a számon (ilyen is ritkán van), csak mosolyogtunk még egy pillanatig, de az a hülye lámpa zöldre váltott, és mindenki ment a maga útján… A francba… Legalább a nevét tudnám...

Nem tudtam elmondani, mert egyszerűen nem jutott eszembe, csak miután elment, hogy szerintem meg tök jó, hogy elmondta nekem, amit akart. Szerintem az emberek nem elég kommunikatívak egymással. Pedig ha hallgatnánk a megérzéseinkre és megszólalnánk bizonyos szituációkban, lehet, hogy új fordulatot venne az élet. Mert abból még nem lehet baj, ha pár percet beszélgetsz egy idegennel. Lehet, hogy hosszú időre kedves emlék marad. Vagy épp egy fontos információt kaphatunk tőle. Ne feledjük, hogy az égiek gyakorta így próbálnak nekünk segíteni, hogy másokat küldenek a segítségünkre. Vagyis lehet, hogy az a bizonyos "idegen" egy olyan fontos információval szolgál, amire nem is számítunk.

Nincs miért aggódnod!

Hát légy nyitott!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Zimány Linda idén már tűzforró bikiniben is megmutatta magát, de a mostani ruhája mindent visz. Ehhez bizony nem vehetett fel melltartót.
Utazás
Németországba, vagy akár Dániába is ki lehet menni. Aki ügyes, az alaposan meg tudja magát szedni a nyáron, és a munkaadók általában szállást is biztosítanak.