Te is mindent hétfőre halasztasz?

“Majd hétfőtől elkezdem!" Biztosan Te is használtad már ezt a kifogás-kifejezést. Ez a hétfő egyébként abban a Bermuda-háromszögben található, ahol az összes kudarcba fulladt tervünk beidőzítve várakozik. Vár a következő hétfőre...

Az örök hétfő dilemmája

Valljuk be, hogy amit hétfőre tolunk, azt vagy nem akarjuk eléggé, vagy tényleg nem tudjuk azonnal véghez vinni.

Ha nem akarjuk eléggé, akkor felesleges hétfőkre halasztgatni, hogy talán majd akkor akarni fogjuk. Húzzuk ki a "hétfőlistáról", ne frusztráljon!

Ha meg valóban nem tudjuk azonnal beiktatni, akkor egy pontos dátumhoz kössük, és ne a Bermuda-hétfőhöz. Ezzel a kis tudatossággal már talán ki is cseleztük az ilyen halogató beidegződést.

Ha tetszett a mai gondolatébresztő írás, oszd meg mással is, vagy tűzd ki a képet a pinterest faladra!

Ha lemaradtál, olvasd el a tegnapi gondolatot is, ide kattintva!

Fotó: shutterstock.com, productivityist.com

Oldalak

Sztárok
Krisztusi korba lépett hazánk egyik leghíresebb koncertzenekara, akiket a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján kérdeztünk az évek óta töretlen népszerűségük titkáról és közelgő terveikről.
Lifestyle
Az anyaság csodálatos utazás, amelyről a közbeszédben az elmúlt évtizedekben szinte csak pozitív véleményt illett megfogalmazni. Szerencsére ma már nem így van; beszélhetünk és kell is beszélnünk...
Lifestyle
Van egy három összetevős házi csodaszer, amely segítségével örökre búcsút inthetsz a konyhádban ólálkodó muslicáktól és legyektől.